Ons team

Bart Curfs – Praktijkeigenaar, Fysiotherapeut / Sportfysiotherapeut / Echografist


Bart volgde de opleiding Fysiotherapie aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen. De wens om zich te specialiseren in zijn vakgebied werd alsmaar groter en daarom besloot Bart om de 3 jarige master Sportfysiotherapie in Amersfoort te volgen bij SOMT (Stichting Opleiding Musculoskeletale Therapie). Curfs Fysio & Sport is een praktijk voor sport- en fysiotherapie, revalidatie en training. Gericht op cliënten van jong tot oud, sporters van recreatief- tot topsportniveau die in het bewegen worden beperkt en hier begeleiding bij nodig hebben. Binnen mijn praktijk genieten cliënten van fysiotherapeutische zorg zoals de professionals in de topsport deze reeds kennen en ervaren. Curfs Fysio & Sport biedt naast kennis en expertise de juiste hulp, apparatuur en ruimte. Dit alles volgens de laatste innovatieve technologieën.

Jur Faessen – Fysiotherapeut
 


Jur heeft in de zomer van 2016 de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Na een eerdere stageperiode bij Curfs Fysio & Sport, is hij na het afronden van zijn studie direct bij ons begonnen. Naast de passie voor zijn vak, houdt hij ook erg van sport. Het volgen van sport, maar ook het zelf sporten en het trainen van sporters is iets wat Jur met veel plezier doet. Zelf staat hij nog 3x per week op het voetbalveld. Vaak is sporten een uitlaatklep voor mensen naast de drukte van het dagelijks leven. Hij helpt u, sporter of geen sporter, dan ook graag zo snel mogelijk van uw klachten af!

Ilona Krol-Zupansic – Medewerkster administratie / Voedingsdeskundige


Ilona verzorgt de administratieve taken binnen de praktijk. Ze is werkzaam op maandag, donderdag en vrijdagochtend en u kunt bij haar terecht voor het maken van afspraken en met vragen over declaraties. Ze heeft bijna 15 jaar bij de zorgverzekering gewerkt en ze vindt het leuk om de administratie nu eens vanuit de andere kant te bekijken en daarbij dichterbij de klant te staan. Onlangs heeft ze de HBO opleiding voor voedingsdeskundige afgerond en ze is nu bezig met de opleiding voor orthomoleculaire voeding. Ze is ervan overtuigd dat voeding, naast stressvermindering een belangrijke rol speelt tav onze gezondheid en dat we door gezond en bewust te eten meerdere lichamelijke klachten kunnen aanpakken en/of voorkomen. Voor meer informatie over voeding in relatie tot uw klachten kunt u bij haar terecht. Denk daarbij aan maag- of darmklachten, allergieën, huidklachten, vaak koud hebben, gewichtsproblemen, hoofdpijn of migraine, chronische verkoudheden, gewrichtsklachten, candida, slecht geheugen, zwak immuniteitssysteem, depressie of humeurschommelingen, vermoeidheid enz.