Onze missie en visie

Curfs Fysio & Sport, gespecialiseerd in fysiotherapie ten behoeve van sport, revalidatie en training. 
 

Onze missie


Curfs Fysio & Sport is een praktijk voor sport- en fysiotherapie, revalidatie en training.
Gericht op cliënten van jong tot oud, sporters van recreatief- tot topsportniveau die in het bewegen worden beperkt en hier begeleiding bij nodig hebben. Binnen de praktijk genieten cliënten van fysiotherapeutische zorg, zoals de professionals in de topsport deze reeds kennen en ervaren.
Curfs Fysio & Sport biedt naast kennis en expertise de juiste hulp, apparatuur en ruimte. Dit alles volgens de laatste innovatieve technologieën. Een breed netwerk van specialisten op het gebied van (top)sport, zoals orthopeden, sportartsen, sportpsychologen, sportdiëtisten en podologen staan tot uw beschikking.
Zowel diagnostiek als behandeling zijn gebaseerd op wetenschappelijk inzichten. Voor elke cliënt wordt er maatwerk geleverd.
Het uiteindelijke doel is: het optimaal begeleiden van cliënten die door bewegen beperkt worden. Hierbij staan kwaliteit van zorg, cliënttevredenheid en sport-, en werkhervatting centraal.

Eigenaar Bart Curfs is afgestudeerd als Master Sportfysiotherapeut (een driejarige specialisatie na de opleiding Fysiotherapie). Bart heeft vijf jaar ervaring in de topsport, o.a. als sportfysiotherapeut en hoofd medische staf bij betaald voetbalorganisatie Roda JC.
 

Onze visie

Curfs Fysio & Sport streeft ernaar om in de regio toonaangevend te zijn in het verlenen van (sport-)fysiotherapeutische zorg. Naast de kwaliteit in de curatieve zorg, richt de praktijk zich daarnaast op preventieve zorg. Daarbij is het inspelen op veranderingen in de zorg en de laatste wetenschap essentieel.